Hanky zou vandaag op bezoek gaan bij Tina, een zeug van vrienden van ons.

Maar gisteren belden ze om te vragen of het ook direct zou kunnen, want Tina zag er erg berig uit. Geen probleem, we hebben Hanky ingeladen (gaat erg makkelijk), en hebben hem een dorp verderop in het veld van Tina weer uitgeladen.

Hanky heeft Tina een tijd geleden ook al eens gedekt, en dat ging toen nog niet helemaal fantastisch. Ze kregen eerst flinke ruzie, waarna Hanky vele weken met een hinkepoot heeft rondgelopen. Dat gaf wel even een deuk in zijn ego. Hij heeft haar daarna dus wel gedekt, op 1 achterpoot. Maar de weken daarna kreeg hij van al onze dames ook nog eens op zijn kop. En was hij echt even zijn ‘mojo’ kwijt.

Ondertussen is het alweer een echte kerel hoor, en heeft hij hier vele biggen verwekt.

Deze keer liep hij al heel stoer uit de wagen, en gingen ze toch weer even met elkaar op de vuist. Ja, daar in de blubber. De spetters vlogen dus in het rond.

Maar al heel snel bleek dat Tina wel heel lekker rook, en Hanky ook, dus bleef Tina staan en kon Hanky aan het werk. Zo kan dat gaan…

Uiteraard moest er daar in de blubber gedekt worden, terwijl het verderop droog is. Nou ja…

Hanky zal vast niet buiten hoeven slapen deze keer (vorige keer wel), hij mag vast samen met Tina in het droge hutje slapen, dat verderop staat.